Broeders Gilze bied u als particulier en als bedrijf ook de mogelijkheid om ons in te huren voor verschillende werkzaamheden.

Hebt u zelf een ontwerp of bent u architect en wilt u uw plan uitgevoerd hebben dan verzorgen wij dit voor u. Zo doen wij regelmatig voor diverse bedrijven in de bouw- en interieurbouw , keuken en vloeren branche alle voorkomende montagewerken. Ook als u mankracht te kort komt in de werkplaats kunnen wij in overleg u ondersteunen om het geplande werk tijdig en goed te laten verlopen. Wij zijn flexibel inzetbaar en begrijpen dat het eindresultaat en tevreden klant zeer belangrijk is. Ook verzorgen wij de montage van keukens en vloeren die u zelf heeft ingekocht.

Mocht u een verbouwing in het vooruitzicht hebben en dit met èèn aanspreek punt tot een goed eindresultaat willen hebben kunt u bij ons terecht om de bouwbegeleiding te laten verzorgen. Bent u als particulier graag zelf aan het klussen maar wilt u dat diverse materialen al voorbewerkt bij u worden aangeleverd dan verzorgen wij dit graag voor u.

Mocht u graag iets meer weten over de mogelijkheden die wij u kunnen bieden neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op.