Ontwerp & Advies

Wat maakt u interieur nu eigenlijk bijzonder of echt bij u passend? Het is een stukje ervaring en inzicht van een architect of interieur adviseur.
Wij kunnen een bestaand ontwerp passend maken in u thuis situatie, of juist zelf een ontwerp maken waarin u wensen in ideeën vakkundig verwerkt worden.
Bij ons hoort u geen verkoop praatjes, maar wel een luisterend oor naar het geen u verwerkt wilt hebben in u interieurwens. Een goed interieur, keuken of kastwand begint met een duidelijk plan. Na aanleiding van het ontwerp en plan kan er een offerte worden aangeboden.

Interieur betimmering

Het interieur van een  huis of bedrijfspand bestaat natuurlijk niet alleen uit grote meubel stukken. Daarom kunt u bij ons ook terecht voor al die overige betimmeringen.

Plinten en architraven, binnen deuren en deurbeslag zijn veel voor komende zaken. Houten vloeren, radiator omkledingen en vensterbanken. Plafond koven met verlichting en indirecte gordijnkappen behoren allemaal tot de mogelijkheden. Vaak zijn het de moeilijke hoeken en kanten waar bij u met iets standaards niet uit de weg kunt. Wij helpen u dan graag verder.